FILTRARE DUPA:
DENUMIRE

Agentia Funerara Condoleante - 441 Vizualizari

Calea Serban Voda nr. 256 (parter de bloc, colt cu Cutitul de Argint), Sector 4, Bucuresti
0767 800 685
office@funerare-servicii.ro
http://www.funerare-servicii.ro

Condoleante este un prestator de Servicii Funerare ce vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu echipamente si aparatura de ultima generatie, in conformitate cu legea funerara in vigoare.


Dispunem de masini autorizate pentru transport intern si international, o masina parada, o motocicleta pentru a intocmi documentele in cel mai scurt timp, dar mai ales personal calificat, pregatit sa vina in ajutor la orice ora din zi si din noapte.

Avem experienta acumulata in cei 18 ani de activitate dar si din cei peste 5 ani de colaborare cu spitalele private Medlife si Medicover cat si cu caminele private din Bucuresti si Ilfov.

Agentia Funerara este alcatuita din zona primire clienti (birou) si zona expunere sicrie, in oferta noastra regasindu-se peste  30 modele de sicrie.

Va oferim Servicii Funerare Complete comercializand si aranjamente florale, coroane, jerbe, coliva, colaci, pachete parastas, felinare, placi fotoceramice, prosoape, batiste, doliu si lumanari.

In intervalul 08.00 - 16.00 agentia este deschisa, dar ne puteti contacta telefonic la orice ora din zi si din noapte si unul din consultantii nostri se va deplasa la dumneavoastra in cel mai scurt timp!

VA OFERIM SERIOZITATE SI PROFESIONALISM!


Galerie foto

Acasa | Termeni si conditii | Contact

Copyright - All Rights Reserved