Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

DVK Granite Romania - 2516 Vizualizari

Trimite mesaj
Pct. lucru: Str. Reinvierii, Nr. 4, Sector 2 (in incinta Cimitirului Reinvierea); Fabrica: Str. Pescarilor (pe malul lacului Tancabesti)
0728 786 108
dvkgranite@gmail.com
https://www.dvkmarmuragranit.com

DVK Granite Romania din Bucuresti (Punct de lucru: Str. Reinvierii, Nr. 4, Sector 2, in incinta Cimitirului Reinvierea); Fabrica: Str. Pescarilor (pe malul lacului Tancabesti) cu o experienta de peste 25 de ani  in industria prelucrarii si comercializarii pietrei naturale va ofera o gama variata de produse din marmura si granit, cu o paleta larga de culori, la preturi foarte avantajoase.

La DVK Granite punem in centrul preocuparilor noastre satisfactia clientilor carora le castigam loialitatea prin serviciile oferite.

Avem avantajul ca firma noastra este importator  de marmura si granit din India, Brazilia, Italia, China si Africa.

Piatra noastra este de o calitate exceptionala si infrumuseteaza printr-un aspect nou imprejurimile interioare si exterioare . Aceasta da o naturalete atragatoare prin frumusetea si calitatea ei. Avem cele mai bune preturi din Uniunea Europeana fiind distribuitor direct din cariere.

Produse si servicii DVK Granite:

Avem o varietate de culori pentru produsele noastre: rosie, neagra, verde etc.

Pe piata, suntem recunoscuti la ora actuala fiind cel mai bun producator, furnizor si exportator de granit. Suntem exportatori de materii prime din proprile noastre cariere. Experienta noastra inegalabila sustinuta de o tehnologie de ultima ora si expertiza permanenta a produselor ne-au ajutat sa dobandim unicitate si perfectiune de-a lungul anilor.

Piatra noastra exceptionala infrumuseteaza imprejurimile cu un aspect natural si o face atragatoare prin frumusetea ei.


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.