Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

Casa Funerara Capo
- 3473 Vizualizari

Trimite mesaj
Str. Margeanului 63 si Str. Margeanului 19, sector 5, Bucuresti
0732 068 268 | 0755 911 783
capo.funerare@gmail.com
https://www.capofunerare.ro

CAPO FUNERARE ESTE LAUREATA IN CAMPANIA FIRMA DE AUR PE 2022 PE BAZA RECENZIILOR OBTINUTE DE LA CLIENTII NOSTRII!!

Casa Funerara Capo va asteapta  in Bucuresti, sector 5 in cele doua locatii din  Str. Margeanului  63 (colt cu str Corbita) si Str. Margeanului nr. 19 (colt cu Str. Burlacu Ion, vis-a-vis de Biserica Constantin si Elena, zona Teius) firma cu traditie in domeniul pompelor funebre  sta la dispozitia dumneavoastra NON STOP cu SERVICII FUNERARE PROFESIONALE COMPLETE , la cel mai bun raport calitate pret.

Ne puteti contacta la orice  ora din zi sau noapte  si un reprezentat al societatii noastre va va oferi  tot ajutorul de care aveti nevoie in astfel de momente dificile.

Pensionarii pot achita contravaloarea serviciilor funerare si in baza talonului de pensie.

Pentru ca dorim sa oferim servicii si produse funerare la preturi rezonabile, oferta noastra de sicrie cuprinde modele ce se incadreaza in limita oricarui buget.

SUNTEM AUTORIZATI D.S.P. ATAT PENTRU PRESTAREA DE SERVICII FUNERARE PROFESIONALE COMPLETE CAT SI PENTRU TRANSPORT FUNERAR

CAPO FUNERARE DESERVESTE OPERATIV CAZURILE DE LA SPITALELE DIN BUCURESTI CU PREDILECTIE SPITALUL MARIUS NASTA, SPITALUL CLINIC DE URGENTA BAGDASAR ARSENI, SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA ELIAS, SPITALUL MILITAR BUCURESTI, SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA BUCURESTI, INSTITUTUL NATIONAL DE MEDICINA LEGALA 'MINA MINOVOICI' ETC.

Capo Funerare presteaza SERVICII FUNERARE PROFESIONALE COMPLETE  in toate sectoarele din Bucuresti si zonele limitrofe acestuia.

Vezi si Pagina de Facebook


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.