Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

Funerare ieftine
- 3262 Vizualizari

Trimite mesaj
Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov
0733 863 727
funerarerainbow@yahoo.ro
https://www.funerare-ieftine.ro

În momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi, Funerare Ieftine din Chiajna, Ilfov este aici pentru a vă oferi sprijinul și consilierea de care aveți nevoie. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul serviciilor funerare, ne angajăm să vă oferim pachete complete și variate, adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Fie că sunteți în căutarea unei soluții accesibile cu talonul de pensie sau aveți nevoie de servicii de repatriere din străinătate, echipa noastră vă stă la dispoziție cu consultanță specializată și asistență non-stop.

Beneficiind de personal calificat și echipamente moderne, ne asigurăm că fiecare aspect al înmormântării este gestionat cu respect și profesionalism. Oferim consultanță post-mortem gratuită și ne deplasăm rapid în toate sectoarele Bucureștiului și în comunele din Ilfov, fără costuri suplimentare.

Cu un portofoliu vast de produse funerare, de la sicrie și cruci la coroane și prosoape, vă oferim posibilitatea de a alege exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă exprima respectul și dragostea față de cel dispărut.

Servicii Personalizate:

Asistență Continuă:

Reputație și Experiență:

Repatrieri Internaționale:

Produse și Servicii Diverse:

Acoperim toate comunele din judetul Ilfov: 1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Berceni, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dascalu, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Gradistea, Gruiu, Jilava, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Peris, Petrachioaia, Snagov, Stefanestii de Jos, Tunari, Vidra.

La Funerare Ieftine, înțelegem cât de dificil poate fi să organizați o înmormântare, iar misiunea noastră este să vă ușurăm povara și să vă oferim confortul și suportul necesar în aceste momente sensibile.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a programa o consultanță gratuită. Suntem aici pentru a vă ajuta să onorați memoria celor dragi într-un mod respectuos și demn.'


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.