Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

Servicii Funerare Rosamy Pantelimon
- 196 Vizualizari

Bulevardul Biruinței - stația RATB-P, Pantelimon, Ilfov
0737 435 255

Servicii Funerare Rosamy este o firmă dedicată și de încredere din Orasul Pantelimon, Ilfov, situată pe Bulevardul Biruinței, în apropierea stației RATB-P. Cu o vastă experiență în domeniul pompelor funebre, suntem aici pentru a vă oferi servicii de calitate, non-stop, în momentele dificile ale vieții.

Servicii Funerare Rosamy se remarcă prin gama sa de servicii, acoperind nu numai Orasul Pantelimon, ci și zonele limitrofe, cum ar fi Cozieni, Branesti, Islaz, Cernica, Pasarea, Vadul Anei și chiar municipiul București. Ne preocupăm profund de nevoile clienților noștri și suntem dispuși să vă ajutăm în orice moment, fie că este vorba de organizarea unei înmormântări sau de procurarea produselor funerare necesare.

Ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru față de calitate. Mizăm foarte mult pe calitatea serviciilor noastre și a produselor pe care le oferim, deoarece în astfel de momente, fiecare detaliu contează. În plus, suntem disponibili non-stop, ceea ce înseamnă că suntem mereu aici pentru a vă ajuta să faceți față unor situații dificile.

Înmormântare gratuită cu talonul de pensie

Pachetul conține:

La Servicii Funerare Rosamy, vă promitem că veți primi sprijinul și îngrijirea de care aveți nevoie pentru a vă onora iubiții într-un mod respectuos și demn. Cu o vastă experiență și un accent ferm pe calitate, suntem aici pentru a vă ajuta în aceste momente dificile.


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.