FILTRARE DUPA:
DENUMIRE

Funerare Expert - 3559 Vizualizari

Soseaua Chitilei Nr. 107, Sector 1, Bucuresti
0727 268 685 | 0787 635 081
caplescucompany@yahoo.com
http://www.funerareexpert.ro

Funerare Expert din Bucuresti, Sector 1, Soseaua Chitilei nr. 107 (vis-a-vis de Posta) va ofera servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti si zonele limitrofe. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7, asa ca daca aveti nevoie de serviciile oferite de societatea noastra de pompe funebre nu ezitati sa ne contactati.

Servicii funerare Expert va ofera tot ce este necesar pentru organizarea ceremonialului de inmormantare;constatare deces, intocmirea documentelor necesare inregistrarii decesului, cosmetica mortuara, imbalsamare persoana decedata, transport funerar in Romania sau international, asistenta in obtinerea locului de veci, organizare parastase. Pe langa toate acestea va oferim  o gama larga de sicrie insotite de cruce din lemn si o multitudine de articole funerare: coroane, jerbe, lumanari, pachete de pomana, felinare funeare pentru cimitir sau ceramica funerara.

La cererea dumneavostra putem efectua inmormantarea in rate fixe!!

SPECIAL PENTRU PENSIONARI - PACHET INMORMANTARE DOAR CU TALONUL DE PENSIE:

Funerare Expert organizeaza in restaurantul propriu parastase, evenimente, comemorari, pachete inmormantare.

Deservim operativ toate sectorele din Bucuresti si zonele limitrofe acestuia, precum si cazurile de la Spitalul Elias, Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar, Spitalul Judetean Ilfov, Spitalul Militar, Spitalul CFR etc.


Galerie foto

Servicii funerare Bucuresti, sector 1
Servicii funerare Bucuresti, sector 1
Funerare Expert
Funerare Expert
Funerare Expert
Funerare Expert
Acasa | Politica de confidentialitate | Contact

Copyright 2016