Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

Casa funerara One Marck International
- 3869 Vizualizari

Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov
0733 863 727
https://www.funerare-ieftine.ro

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul funerar, Casa funerara One Marck International din București și Ilfov se dedică în întregime necesităților și dorințelor familiilor îndurerate. Ne concentrăm pe furnizarea unor servicii complete și variate, adaptate bugetelor disponibile și standardelor înalte de organizare a înmormântării.

Descoperiți la noi pachete funerare accesibile și de înaltă calitate, cu talonul de pensie, în București și Ilfov. Asigurăm și repatrierea decedaților din străinătate. Contactați-ne pentru mai multe detalii!

Servicii Personalizate:

Asistență Continuă:

Reputație și Experiență:

Repatrieri Internaționale:

Produse și Servicii Diverse:

Deservim in cel mai scurt timp cartierele Bucurestene: Militari, Ghencea, 13 Septembrie, Dristor, Calea Grivitei, Piata Romana,  Piata Victoriei, Soseaua Antiaeriana, Obor - Colentina, Spital Fundeni, Spital Bagdasar Arseni, Bulevardul Uverturii, Chiajna

Acoperim toate comunele din judetul Ilfov: 1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Berceni, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dascalu, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Gradistea, Gruiu, Jilava, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Peris, Petrachioaia, Snagov, Stefanestii de Jos, Tunari, Vidra.

În aceste momente dificile, echipa noastră este aici pentru a vă oferi sprijin și confort, asigurându-ne că fiecare înmormântare este organizată cu respect și demnitate, conform dorințelor și cerințelor familiei. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a primi ajutorul de care aveți nevoie în aceste momente sensibil


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.