Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

FUNEBRO - 815 Vizualizari

Trimite mesaj
Valea Oltului 131 - 137, Sector 6, Bucuresti
0731 195 690
funebrofunerare@yahoo.com
https://www.funebro-serviciifunerare-florarie.ro

Funebro Servicii Funerare din Bucuresti, sector 6 str. Valea Oltului, (zona Drumul Taberei, Militari), firma cu traditie in domeniul pompelor funebre vine in ajutorul dvs in momentele de grea incercare, pentru a prelua organizarea procesului de inhumare sau incinerare.

Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, va oferim consultanta de care aveti nevoie astfel incat persoana draga dumneavoastra sa beneficieze de un serviciu funerar de calitate.

Va putem oferi urmatoarele servicii:

Medic legist constatator

Certificatul se elibereaza in 24 de ore din momentul constatarii decesului. Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul Medico-

Îmbălsămare

Este foarte importanta deoarece este recomandata prin lege. Acest serviciu este obligatoriu in cazul depunerilor la capela sau pentru eliberarea autorizatiei de la SANEPID.

Recuperarea decedatului de la domiciliu

Recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa speciala

Toaletarea

Reprezinta pregatirea persoanei pentru inmormantare sau incinerare (spalat/imbracat/barbierit/fardat) si se face de catre persoane specializate.

Declarare deces

Eliberarea certificatului de deces, adeverinţa de înhumare şi autorizaţia Sanepid ce trebuiesc eliberate, precum şi dosarul pentru ajutorul de deces, presupun drumuri anevoioase. Noi vi le aducem direct la domiciliul dumneavoastră.

Livrare sicriu și cruce

O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.

Transport și manipulare

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.

Depunere la capelă

Dacă familia nu dorește ca priveghiul să se desfășoare acasă, trupul neînsuflețit se poate depune la capela cimitirului sau bisericii. De obicei, acestea sunt închise pe timpul nopții, însă agenția funerară poate colabora cu anumite biserici care oferă program non-stop al capelei, astfel încât să se poată realiza servicii funerare precedate de un priveghi neîntrerupt.

Parastas

Parastasele sunt mesele care se fac pentru pomenirea mortilor in ziua inmormantarii, la trei zile, la noua zile, la patruzeci de zile si la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, coliva, pachete cu alimente si colaci.

De asemenea am pregatit pentru dumneavoastra pachete funerare astfel  încât sa se incadreze in ajutorul de deces oferit de statul roman, existand astfel costuri zero din partea dumneavoastră la achizitionarea acestora. În cazul în care valoarea acestora este mai mică decât valoarea ajutorului,  veți primi suma corespunzătoare înapoi.

Pachet Basic Cost 0 lei(talonul de pensie) și se returnează familiei 500 ron

Pachetul PREMIUM Pret: se achita integral cu talonul de pensie


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.