Servicii funerare
  Monumente funerare - Lucrari funerare
  Coroane funerare, jerbe
  Restaurante pomeni, parastase - Pachete alimentare inmormantare
  Transport funerar
  Articole funerare - Producatori, distribuitori
  Cimitire
Categorii

Imperium Funerare - Repatriere decedati
- 1967 Vizualizari

Trimite mesaj
Bucuresti, Arad, Italia
004.0730 353 336 | 004.0754 679 389 |004.0765 576 051
niculceamihai@yahoo.ro
https://imperium-funerare.ro

Cartea noastra de vizita este recomandarea si multumirea dumneavoastra pentru serviciile funerare oferite de firma noastra.

Cu sediul in Romania si puncte de lucru Bucuresti, Arad, cat si in Italia cu puncte de lucru Roma, avem grija de repatrieri atat pentru firme multinationale, cat si pentru persoane fizice cu domiciliul sau care tranziteaza alte tari din Uniunea Europeana.

Sunt asigurate toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.

Din acest an anumite consilii locale in special in Italia au modificat legislatia privind repatrierea decedatilor in tarile Uniunii Europene, din acest motiv noi colaboram in permanenta cu toate asociatile funebre din: Italia, Germania, Spania, Franta, Elvetia, Slovenia, Ungaria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Luxemburg, UK, Finlanda, Austria, Polonia, Belarus, Estonia, Lituania, Ucraina, Rep. Moldova, Rusia, Bulgaria, Grecia,Turcia etc. Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si pastrare.

Masinile pe care le detinem sunt inmatriculare in Romania si sunt in proprietatea societatii noastre nu inchiriate cum au alti competitori,noi avem un sediu,avem un magazin,nu ne folosim de logistica altei firme.

Efectuam si preluarea sicriului din zona Cargo a aeroportului Otopeni si transferul acestuia in orice zona a tarii.


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.